Alliance 363 VF: band voor rijgewassen

Alliance 363 VF: band voor rijgewassen

ATG lanceert de Alliance 363. VF met een zeer hoge flexietechnologie (VF). Met deze band is bij dezelfde bandenspanning tot 40% meer belasting mogelijk ten opzichte van reguliere banden.
Sneller
De nieuwe Alliance 363 VF maakt het werken in rijgewassen nog efficiënter, sneller en comfortabeler. De banden zijn zo geconstrueerd dat ze in het veld dezelfde rijkwaliteit bieden als bij het rijden op de weg. Bij het werken in rijgewassen biedt het rijcomfort van flotatiebanden gecombineerd met smalle profielen de optimale oplossing voor zware en snelspuitende sproeimachines en tractoren.
Nokken
Het ontwerp van de nokken zijn verdeeld in aparte blokken. Dit verzekert uitstekende grip en rijstabiliteit, met blijvend hoge trekkracht op zowel een harde als zachte ondergrond en bij hoge snelheden (tot 65 km/u). De band heeft uitmuntende zelfreinigende eigenschappen, zelfs in zeer zware klei, waardoor het gewas sneller kan worden behandeld.
Naast de (VF) technologie die extra bodembescherming garandeert, omvat het ontwerp van de Alliance 363 VF ook meer rubber voor een langere levensduur van de band, en een karkasconstructie met stalen band, voor een gelijkmatige bodemdruk en langere levensduur van het loopvlak.
De Alliance A363 is verkrijgbaar in zes veelgevraagde maten (VF 270/95R48, VF 230/95R48, VF 270/95R54, VF 380/90R46).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.