Premio Taks van Gils koopt Jos Dekkers Autobanden

Premio Taks van Gils koopt Jos Dekkers Autobanden

Sinds 26 januari 2018 is Premio Taks van Gils in Oosterhout de nieuwe eigenaar van Jos Dekkers Autobanden in Sprang-Capelle. Na bijna 27 jaar hebben Jos en Elly Dekkers besloten het bedrijf over te dragen.
GDRP netwerk
Jos Dekkers Autobanden blijft onder haar huidige naam opereren maar treedt wel toe tot het GDRP netwerk onder het Uw Bandenspecialist-label. Behalve dat de naam en diensten onveranderd blijven, zullen ook de huidige medewerkers in dienst treden van Premio Taks van Gils. De vertrouwde service is daardoor gegarandeerd.
Premio
In 2011 is Taks van Gils Bandenservice gestart en heeft zich aangesloten bij Premio. Premio is samen met de formule Uw Bandenspecialist zij onderdeel van GDRP, Goodyear Dunlop Retail Partners. GDRP is een netwerk van specialisten voor ondersteuning bij het uitvoeren van hun zelfstandig ondernemerschap. Naast toegang tot de leasemarkt via 4Fleet Group, biedt zij een volledig inkoopportaal voor alle merken banden, wielen en autoservice met diverse leveranciers. Bovendien wordt het netwerk ondersteund op gebied van retailsoftware en Marketing & PR. (foto: Jos Dekkers Autobanden)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.