CBX lanceert Vamag New Dimension ‘Quick Check’

CBX lanceert Vamag New Dimension ‘Quick Check’

CBX Nederland lanceert het Vamag New Dimension Quick Check uitlijnsysteem. Dit is een aanvulling op de langer bestaande New Dimension.
Op de vloer
De meetkoppen van de New Dimension uitlijner worden normaal rond de 2,5 meter van de grond aan het plafond gemonteerd. Bij de Quick Check uitvoering zijn de meetkoppen op de vloer gemonteerd. Hierdoor hebben ze een veel lagere afstand tot de grond. In de praktijk betekent dit dat een ‘Quick Check’ systeem gemonteerd wordt op een plek waar de meeste voertuigdoorgangen plaatsvinden. De software krijgt een iets andere opzet, waardoor makkelijk en snel naar het controlescherm geschakeld kan worden zonder een voertuig te hoeven kiezen.
Controle
Een check is binnen 30 seconden te doen. Dat betekent dat een monteur binnen 30 seconden een controle van sporing en camber kan doen. Naar aanleiding hiervan kan een advies aan een klant worden uitgebracht om onnodige slijtage te voorkomen. Tijdens een volledige uitlijning wordt ook een controle gedaan op ophangdelen en –rubbers.
CBX Nederland zal de Vamag New Dimension Quick Check uitgebreid demonstreren tijdens de Autoprof in Gorinchem, waar deze opstelling onderdeel is van de volledige controlestraat van CBX Nederland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.