Heuver regiodealer PTG bandendrukwisselsystemen

Heuver regiodealer PTG bandendrukwisselsystemen

Profile Tyrecenter Heuver wordt regiodealer van PTG bandenwisselsystemen in Noordoost Nederland. Dit zijn Heuver en PTG-importeur De Factorij overeengekomen.
Bandenspanning
De Factorij is importeur van PTG-bandendrukwisselsystemen en Profile Tyrecenter Heuver is totaalleverancier naar eindklanten. Met de systemen van PTG kan de bandenspanning op het land mechanisch worden verhoogd of verlaagd. Hiermee kan een landbouwer optimale aandacht geven aan de bodemdruk: Hoe lager de bandenspanning op het land, hoe beter voor de bodem. Voor rijden op de weg is een hogere bandenspanning vereist.
Samenwerken
Paul Suidgeest, directeur van De Factorij, zegt verheugd te zijn over de samenwerking met Profile Tyrecenter Heuver als exclusief dealer: “Samen kunnen we zóveel meer voor klanten betekenen. Om dit te onderstrepen, staan wij eind november met een demowiel en actieve uitleg bij hen op de stand van de landbouwvakbeurs in Assen. PTG-bandendrukwisselsystemen zijn dé oplossing voor alle landbouwers die regelmatig moeten wisselen tussen land en weg. Het scheelt ook nog eens in brandstof en bandenslijtage.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.