Nieuwe 1/2’’slagmoersleutel van Snap-on Tools

Nieuwe 1/2’’slagmoersleutel van Snap-on Tools

Snap-on-Tools introduceert een nieuwe 1/2″ slagmoersleutel met de naam Snap-on PT850.
Duurzaam
De PT850 is optimaal in balans, handelbaar, compact, comfortabel en duurzaam. Hij reduceert schouder-, hand- en rug blessures. De slagmoersleutel is gemaakt van hoogwaardige onderdelen die borg staan voor een maximale langetermijn-investering. De glas versterkt nylon achterbehuizing met meegegoten grip is beter bestand tegen automotive vloeistoffen en chemicaliën.
Aluminium
De neus is gesmeed van 7050 aluminium dat ook in de vliegtuigindustrie gebruikt wordt. Het aluminium is goedkoper dan titanium, maar heeft hetzelfde soortelijk gewicht en voldoet aan dezelfde duurzaamheidscriteria. Door de gecombineerde kunststof/aluminium behuizing weegt de PT850 slechts 1,9 kilo. Het nieuwe softgrip handvat absorbeert vibratie, isoleert kou en is geprofileerd, waardoor de grip maximaal is.
Het van hoogwaardig gesmeed staal gefabriceerde slagmechanisme, start geleidelijk op. Hierdoor worden de handen en armen gelijkmatig en niet overbelast. Het slagmechanisme draait continu in een oliebad waardoor er geen vetnippel op PT850 zit en de slagmoersleutel onderhoudsvrij is geworden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.