BFGoodrich lanceert banden voor bedrijfsauto’s en bussen

BFGoodrich lanceert banden voor bedrijfsauto’s en bussen

BFGoodrich introduceert in Europa een nieuw bandengamma voor bedrijfsauto’s en bussen. Deze introductie markeert de komst van BFGoodrich bedrijfswagenbanden als wereldwijd merk met een aanbod van service en ondersteuning voor alle gebruikers van bedrijfsauto’s.
Alle segmenten
Het nieuwe bandengamma is begin 2018 beschikbaar en omvat specifieke banden voor alle segmenten van de markt voor bedrijfswagens en bussen: lange afstanden, regionaal, stadsvervoer en on/off road voor gebruik in alle seizoenen. Het nieuwe aanbod bestaat uit 53 banden voor de stuuras, aangedreven as, en draagas en wordt in Europa geproduceerd voor de Europese transporteurs en de Europese wegen. Ze zijn voor alle belangrijke vrachtwagensegmenten beschikbaar in de wielafmetingen 15″, 17,5″, 19,5″ en 22,5″. Veder hebben ze allemaal de M+S en/of 3PMSF markering voor het behoud van grip en mobiliteit onder alle weersomstandigheden.
Drie typen
Het nieuwe bandengamma kent de drie types BFGoodrich Route Control (voor nationaal en internationaal goederentransport), BFGoodrich Cross Control (voor bouwactiviteiten) en BFGoodrich Urban Control (voor bussen).
De nieuwe BFGoodrich banden voor bedrijfsauto’s zijn geschikt voor herprofilering en loopvlakvernieuwing, en de 22,5’’ band wordt aangeboden met 100 % garantie tot loopvlakvernieuwing.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.