Snap-on lanceert Suretrack database voor voertuigstoringen

Snap-on lanceert Suretrack database voor voertuigstoringen

Snap-on Tools introduceert de nieuwe SureTrack database die automonteurs helpt voertuigstoringen op te lossen.
Informatie
SureTrack is een database met voertuigspecifieke oplossingen, gebaseerd op wereldwijde informatie over automerken en modellen, symptomen, foutcodes en kilometerstanden. De database is geïntegreerd in de Snap-on Modis Edge diagnosetester die via wifi informatie uit de cloud haalt. Op basis van automerk, model en type, krijgen monteurs informatie over eerder uitgevoerde reparaties en opgeloste storingen en antwoorden op problemen. Dankzij SureTrack moeten zij meer vertrouwen krijgen in hun diagnosewerkzaamheden: “Dat levert tijdsbesparing op”, aldus Snap-on.
Werkorders
De informatie in SureTrack is afkomstig uit miljoenen werkorders en tienduizenden technici die de problemen al eerder opgelost hebben. Dankzij SureTrack hoeft een monteur niet meer op Google naar een oplossing op een probleem te zoeken.
Monteurs krijgen via de Snap-on Modis Edge diagnosetester toegang tot alle SureTrack expert informatie. Door een foutcode te selecteren, worden de meest vervangen onderdelen, tips en ontdekte oplossingen weergegeven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.