Snap-on elektronische momentsleutel met hoekverdraaiing

Snap-on elektronische momentsleutel met hoekverdraaiing

Snapon momentsleutelSnap-on Tools heeft een ultra compacte stalen elektronische momentsleutel met hoekverdraaiing en flexibele ratelkop geïntroduceerd: de Atech Micro TechAngle.

Moeilijk bereikbaar
De momentsleutel is slechts 295 millimeter lang, waardoor hij bij uitstek geschikt is voor werkzaamheden in krappe en moeilijk bereikbare ruimtes. De Atech is leverbaar als H1FS240 met 1/4″ aandrijfvierkant en 2CS240 met 3/8″ aandrijfvierkant. Hij is ontwikkelt vanwege de sterk stijgende vraag naar ultra compacte momentsleutels. Het is lang niet altijd mogelijk meer om met een conventionele momentsleutel alle werkzaamheden uit te voeren.

Compact
De Atech momentsleutels hebben een bereik van 1,36 – 27,12 Nm. Dankzij hun ultra compacte formaat, lage gewicht en flexibele ratelkop zijn ze voor veel verschillende werkzaamheden inzetbaar. Het ratelmechanisme van de momentsleutels heeft 72 tanden, waardoor werkzaamheden zelfs in de kleinste en moeilijkst bereikbare ruimtes uitgevoerd kunnen worden.

De flexibele ratelkop kan 15 graden gekanteld worden, waardoor ook onder onhandige en lastige hoeken gewerkt kan worden. De diameter is 23 millimeter en het gewicht 420 gram. Het gekartelde handvat zorgt voor maximale grip, zelfs als de momentsleutel vet is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.