Auto Prof en AMT gaan verder als Auto Prof Live

Auto Prof en AMT gaan verder als Auto Prof Live

De vakbeurs Auto Prof gaat per direct verder als Auto Prof AMT Live. De nieuwe titel werd op 17 oktober gepresenteerd tijdens het officiële tekenmoment op Auto Prof in Hardenberg.

Samenvoegen
Eerder maakten beide partijen al bekend dat ze de krachten gaan bundelen en beide evenementen samenvoegen. Auto Prof en AMT gaan een samenwerking aan voor minimaal drie jaar met intentie tot langer. De eerste editie van Auto Prof AMT Live is op 30 en 31 januari en 1 februari 2018 in Evenementenhal Gorinchem. Beide partijen willen met de bundeling stappen maken op het gebied van kennisdeling:

Nieuwe website
De samenwerking gaat per direct in. Ook is er een nieuwe website inclusief aangepaste huisstijl gepresenteerd. Later volgt een nieuw logo.
Auto Prof AMT Live wordt nu een compleet platform met een uitgebreide beursvloer inclusief kennistheaters en demonstraties. De aankomende editie van AMT Live op 15 en 16 november in Autotron Rosmalen wordt ook voor het laatst als zelfstandige titel georganiseerd. Vanaf 2018 gaan beide evenementen samen verder onder de naam: Auto Prof AMT Live.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.