ATG lanceert Marathoner bouwband

ATG lanceert Marathoner bouwband

ATG lanceert de Galaxy Marathoner, een band voor graaflaadmachines, trekkers en schrankladers die onder uiterst lastige en vaak modderige omstandigheden worden ingezet,

Loopvlakprofiel
Het speciale loopvlakontwerp ‘Mud Breakers’ zorgt ervoor dat modder als het ware uit het profiel wordt uitgestoten. Hierdoor is er steeds efficiënte grip en tractie. Volgens ATG is de Galaxy Marathoner dan ook één van de beste banden voor schrankladers in zijn klasse.
Naast het speciale loopvlakontwerp garanderen de versterkte zijwanden van de 10-laagse band een zeer goede lekbestendigheid. In combinatie met uiterst slijtvaste componenten biedt de Marathoner een lange en betrouwbare levensduur.

OEM-band
De Galaxy Marathoner wordt al als exclusieve OEM-band geleverd op machines van John Deere. Er zijn nu meer dan 15 verschillende maten voor schrankladers verkrijgbaar evenals voorbanden voor graaflaadmachines en trekkers. Deze worden ingezet bij uiteenlopende werkzaamheden zoals in de bouw en de wegenbouw, voor het sneeuwruimen, voor landschaps- en tuinaanleg en ook voor diverse werkzaamheden op landbouwbedrijven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.