Koni verhoogt efficiency

Koni verhoogt efficiency

Koni heeft de nauwkeurigheid van order-picking verhoogd tot ruim 99 procent en de aanleversnelheid van onderdelen.

Snellere aanlevering
Hiermee is de aanlevering naar de productielijnen explosief gestegen dankzij het gebruik van de officieel gelanceerde Glass Enterprise Edition. In samenwerking met Glass’ Duitse softwarepartner Ubimax heeft Koni het gebruik van Glass Enterprise Edition succesvol in zijn interne logistieke proces geïntegreerd, met een efficiencyverbetering van 20% als overall resultaat.

Logistiek proces
In samenwerking met Glass’ softwarepartner Ubimax heeft Koni het afgelopen half jaar Glass Enterprise Edition geïntegreerd in een nieuw logistiek proces rondom de productie van schokdempers. De focus lag daarbij op de material flow van onderdelen vanuit het warehouse naar de productielijnen en terug.
Nog een direct gevolg van verbetering in logistieke efficiency is de gereduceerde belasting op de operators die de benodigde onderdelen aan de productielijn verwerken. Dankzij het gebruik van Glass Enterprise Edition leggen zij dagelijks gemiddeld zo’n vier kilometer minder aan afstand af in het verkrijgen van onderdelen bij de diverse workstations.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.