Toyo Tires breidt commerciële team uit

Toyo Tires breidt commerciële team uit

Toyo uitbreiding BeneluxToyo Tires breidt zijn commerciële team in de Benelux uit met twee districtmanagers. Vanaf 1 mei 2017 zullen Gerard Vos (Nederland) en Philippe Lejeune (België) het team van Toyo Tires versterken.

Uitbouwen
Vos en Lejeune zullen beiden mede verantwoordelijk zijn voor de verdere realisatie van de commerciële doelstellingen en het uitbouwen van de marktbenadering van de Japanse bandenfabrikant: “Wij zijn er van overtuigd dat zij het dienstverlenend aanbod van Toyo snel zullen doorgronden en deze in functie van de markt en onze klanten succesvol zullen vertalen.”

Nederland en België
Gerard Vos (Nederland)heeft ervaring opgedaan in de automotive- en bandenbranche. Hij heft gewerkt bij onder meer Tyrenet, BDC Rotterdam en Van Heck & co. Hij wordt als districtmanager verantwoordelijk voor de provincies Zeeland, Zuid Holland, Noord Brabant, Gelderland, Utrecht en Limburg.
Philippe Lejeune (België) kan bogen op een relevante opleiding en ervaringen. Hij wordt verantwoordelijk voor de provincies Namen, Luxemburg, Luik, Brussel, Waals Brabant en eveneens voor het Groothertogdom Luxemburg.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.