BKT lanceert Agrimax V-Flecto band

BKT lanceert Agrimax V-Flecto band

AgrimaxBKT lanceert de nieuwe Agrimax V-Flecto band die zijn wereldpremière had op de Sima Parijs in maart van dit jaar.

Minder bodemverdichting
De Agrimax V-Flecto is een sterke mix van technologieën die de prestaties van moderne tractoren moet verhogen. Hij zorgt voor minder bodemverdichting en de bandenspanning hoeft niet meer te worden aangepast bij het verplaatsen van het veld naar de straat. Ook is het laadvermogen hoger en zijn er geen speciale velgen meer nodig.

Groei landbouwsector
Volgens BKT speelt de Agrimax V-Flecto in op de exponentiële groei binnen de landbouwsector die vooral is gericht op kwalitatief hoogwaardige producten en “gecombineerde” oplossingen die het werk optimaliseren en de productiviteit verhogen. De Agrimax V-flecto is BKT´s eerste band met NRO technologie (Narrow Rim Option) waarmee hij voldoet aan de strenge normen en testeisen van de European Tyre and Rim Technology Organization (ETRTO). Hierdoor kunnen de standaard aanbevolen velgen worden gebruikt.

De BKT V-Flecto is half mei leverbaar bij Bohnenkamp Benelux in de maten 600/60R30 en 710/60R42. Het matenpakket zal zich snel uitbreiden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.