Explora lanceert nieuwe Corghi truck (de-)montagemachines

Explora lanceert nieuwe Corghi truck (de-)montagemachines

Explora, exclusief distribiteur van Corghi (de-)montagemachines, introduceert de nieuwe
HD1300 en de HD1400 Evolution.

HD1300
De HD1300 is een compacte machine met een opspanbereik van 14 tot 56 inch, een maximale wielbreedte van 1.300 mm en een maximaal wielgewicht van 1700 kg. Bij deze machine is de montage-arm en opspanning onafhankelijk te verplaatsen. Dit maakt deze machine zeer geschikt voor truck- en busbanden, maar ook voor het segment landbouw en grondverzet.

HD1400 Evolution
De nieuwe HD1400 Evolution is een doorontwikkeling van de HD1400. Deze machine heeft nu een opspanbereik van 14 tot 58 inch, een maximale wielbreedte van 1.470 mm en een maximaal wielgewicht van 1.900 kg, geschikt voor bijna elk type wiel. Verder heeft deze machine als eerste ter wereld een hydraulische motor die de opspanning aandrijft. Dit heeft als voordeel dat de machine direct alle kracht beschikbaar heeft en dat de monteur gebruik kan maken van 3 verschillende draaisnelheden.

Beide machine zijn voorzien van de Start&Stop functie. Wanneer de machine niet wordt gebruikt schakelt de machine na 5 seconden uit en schakelt weer in bij gebruik. Dit bespaart tot 20% energie en reduceert ook het geluid in de werkplaats.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.