Kwik-Fit doet mee aan actiedag Giro555

Kwik-Fit doet mee aan actiedag Giro555

Kwikfit giro 555KwikFit heeft een speciale actie georganiseerd voor de actiedag Giro555 op woensdag 29 maart. Voor elke band die op de actiedag online werd gekocht, doneerde het bedrijf een bedrag van 5,55 euro.

Bekendheid
“We konden op deze manier bijdragen om de bekendheid van de actie dag te verhogen”, aldus Marketing Directeur Arjan van der Meer. “Met deze actie heeft KwikFit inmiddels een paar duizend euro binnengehaald.”

Afrika
De Giro555 Actiedag was georganiseerd om geld in te zamelen voor de grote hongersnood in Afrika. Een dodelijke combinatie van geweld, armoede en extreme droogte veroorzaakt honger in Zuid-Soedan, Noordoost-Nigeria, Somalië, Jemen en omringende landen. “Juist de levens van kinderen, zieken en de allerarmsten zijn hierdoor in gevaar”, aldus Giro555. Op de actiedag werd geld opgehaald met live uitzendingen op radio en tv en acties door het hele land, zoals die van KwikFit. De dag werd om 12 uur ’s nachts afgesloten met een tussenstand van ruim 30 miljoen euro.

Ook na de actiedag blijft Giro555 open voor donaties. Het geld wordt gebruikt voor onder andere voedingsprogramma’s en medische behandelingen voor de door honger getroffen mensen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.