Nieuwe maten Alliance banden voor rijgewassen

Nieuwe maten Alliance banden voor rijgewassen

ATG AgriflexAlliance Tire Group voegt nieuwe maten toe aan haar assortiment banden voor rijgewassen. Volgens de producent is dit nu het meest uitgebreide pakket banden waarmee de prestaties van zware en hogesnelheidsspuitmachines en tractoren optimaal op de grond kunnen worden overgebracht.

Lagere verdichting
Hiermee breidt Alliance het aanbod voor zware en hogesnelheidsspuitmachines en tractoren uit. Ten opzichte van conventionele banden garanderen de Alliance Agriflex 354 en Alliance
Agriflex 363 een duidelijk lagere verdichting van de bodem. Tegelijkertijd verhogen ze het rijcomfort en zorgen ze voor meer stabiliteit op de weg. Beide banden zijn ontworpen op basis van de IF- en VF-technologie, waardoor de prestaties van machines concreet verbeteren en het financiële voordeel duidelijk meetbaar is.

Alliance Agriflex+ 354 VF
De Alliance Agriflex+ 354 VF is de ideale band voor grote spuitmachines. Deze isd gebaseerd op de nieuwste VF-technologie en is nu ook leverbaar in maat 480/95R50.

Alliance Agriflex+ 363 IF/VF
De Alliance Agriflex+ 363 IF/VF is bestemd voor rijgewassen. Deze band is nu verkrijgbaar in 4 nieuwe maten (VF 270/95R48, VF 230/95R48, VF 270/95R54, VF 380/90R46).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.