Explora importeur TreadReader handheld 3D profieldieptemeter

Explora importeur TreadReader handheld 3D profieldieptemeter

Explora TreadreaderExplora is aangesteld als exclusief importeur voor de TreadReader handheld 3D profieldieptemeter. Dit meldt de equipmentleverancier

Sigmavision
Uitvinder en producent Sigmavision heeft de de gepatenteerde 3D meettechniek nu ook beschikbaar in een handheld scanner. Deze techniek wordt al geruime tijd gebruikt in de overrijdbare profieldieptemeter.
De TreadReader is een compact en lichtgewicht apparaat dat eenvoudig, snel en nauwkeurig een 3D scan (50 mm) maakt over de totale breedte van het loopvlak. De3D scans geven door middel van een kleurcodering een nauwkeurig beeld van de profieldiepte. Tevens worden slecht of ongelijkmatig afgesleten banden gedetecteerd.

Downloaden
De TreadReader wordt zonder abonnementsvorm direct of via een Wifi netwerk gekoppeld aan een
Android telefoon of tablet (Windows en IOS volgt). Hierdoor kunnen na de scan de gegevens worden opgeslagen en/of uitgeprint. De app kan kosteloos worden gedownload in de Google Play Store. Deze zal op korte termijn updates krijgen voor onder meer geïntegreerde automatische kentekenherkenning en uitgebreide meting voor truckbanden.

Begin maart wordt gestart met de demonstraties op locatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.