Profile gaat banden van Schmitz Cargobull verkopen

Profile gaat banden van Schmitz Cargobull verkopen

Profile Tyrecenter is in de Benelux gestart met de verkoop van Schmitz Cargobull banden voor de aftermarket. Hiertoe hebben Peter Hendrik Kes, CEO van Schmitz Cargobull Parts & Services GmbH, en René van Maasakkers, Directeur van Profile Tyrecenter Europe, een contract ondertekend.

Hankook
De Schmitz Cargobull banden zijn ontwikkeld in samenwerking met Hankook. Voor de verkoop ervan aan de aftermarket in de Benelux gaan meer dan 150 vestigingen van Profile Tyrecenter zich bij het Europese partnernetwerk van Schmitz Cargobull voegen. “We hadden al een partnership met Profile Tyrecenter”, aldus Peter Hendrik Kes. “Met de samenwerking willen we onze klanten een betere service bieden.”

Servicecontracten
Schmitz Cargobull beschikt over meer dan 15.000 servicecontracten in Europa op het gebied van banden, opleggers en koelunits. Deze contracten dekken onder meer alle kosten voor bandenslijtage en bandenonderhoud. “Als de marktleider voor trailers en een groeiend aantal servicecontracten is Schmitz Cargobull voor ons een belangrijke strategische partner”, aldus René van Maasakkers. Profile Tyrecenter heeft ruim 220 vestigingen in de Benelux. Hiervan bieden er 150 bandenservice voor opleggers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.