Camso lanceert nieuwe skid-steer banden

Camso lanceert nieuwe skid-steer banden

camso-sks-753Camso (voorheen Camoplast Solideal) breidt haar assortiment bouwbanden uit met twee skid steer banden van de nieuwe generatie, de SKS 753 en SKS 532.

Leveringsprogramma
Camso heeft deze nieuwe generatie banden ontwikkeld als onderdeel van het grootste skid steer leveringsprogramma in de branche. De Camso SKS 753 is veelzijdig inzetbaar en optimaal duurzaam op gemengde en harde ondergrond terwijl de Camso SKS 532 superieure tractie geeft in losse ondergrond.

Gespecialiseerd
Met de skid steers richt Camso zich op gespecialiseerd deelwerk binnen de bouwwereld. “We zijn er van overtuigd dat productiviteit en winstgevendheid gemaximaliseerd kunnen worden als de juiste banden in de juiste toepassing worden ingezet,” aldus David DeWaele, Product Management Director, EMEA and APAC – Construction. “Meer dan het aanbieden van het grootste leveringsprogramma bouwmachinebanden, OTT tracks en rubber tracks, is het bieden van de beste oplossing voor elke toepassing wat ons werkelijk drijft.”

De nieuwe Camso SKS banden zijn van nu af verkrijgbaar in Europa, het Midden Oosten, Afrika en Azië en Noord- en Zuid-Amerika via het Camso distributie netwerk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.