PEW Holding (Molcon Interwheels) neemt Grasdorf in Duitsland over

PEW Holding (Molcon Interwheels) neemt Grasdorf in Duitsland over

MolconOp 6 oktober 2016 is Grasdorf  GmbH, een Duitse groothandel in banden en wielen, overgenomen door PEW Holding, een overkoepelende holding waartoe Molcon Interwheels NV behoort.

Groothandel
Grasdorf GmbH is groothandel in voornamelijk agrarische en industriële toepassingen en producent van landbouw-, bosbouw- en EM-wielen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Holle Sottrum. PEW Holding heeft vestigingen in Dendermonde (België) en Heinkenszand (Nederland). Molcon Interwheels is specialist in banden en wielen voor de agrarische sector, industrie en recent ook voor de vrachtwagensector. Het bedrijf heeft verschillende banden- en wielenmerken in het programma en produceert ook zelf wielen op maat.

Synergie
PEW Holding bezat reeds 50% van de aandelen van Grasdorf. Met deze acquisitie wil men komen tot meer synergie tussen Molcon Interwheels en Grasdorf GmbH, zowel op het gebied van de productieprocessen als van de groothandel.

De omzet van Grasdorf Rad bedraagt momenteel rond 40 miljoen euro. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen in Duitsland.

Kijk hier voor het filmpje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.