Nieuwe Meteor AllSeasons

Nieuwe Meteor AllSeasons

meteor-allseasonsMeteor lanceert de nieuwe AllSeasons band. Met deze band betreedt de fabrikant nu ook het populaire segment van all-season banden.

Voorspelbaar
De karkasopbouw, de rubbersamenstelling en de profieluitvoering zijn goed op elkaar afgestemd waardoor de band het hele jaar door betrouwbare en voorspelbare prestaties levert. Volgens importeur Inter-Sprint blijft de hij onder alle omstandigheden soepel en flexibel. Het centrale V-profiel in combinatie met het grote aantal breedtegroeven voert regenwater en sneeuw snel af. Ook zorgt het centrale profieldeel voor optimale grip op een droge ondergrond.

Stabiliteit
De brede en stugge schouderblokken geven vooral bij stevig remmen, plotseling uitwijken en in de bochten extra stabiliteit.

De Meteor AllSeasons heeft de 3PMSF certificering (Three Peak Mountain Snow Flake) en voldoet hiermee aan de Europese eisen op het gebied van winterbanden. Hij is leverbaar in 24 maten van 13 t/m 17 inch en heeft, afhankelijk van de maat, een snelheidscodering van 190 tot 240 km/u.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.