General Tire introduceert Grabber AT3

General Tire introduceert Grabber AT3

general-grabber_at3General Tire introduceert de Grabber AT3, de opvolger van de Grabber AT en AT2. Dit laat distributeur Inter-Spint weten.

Stabiele handling
De AT3 zorgt on-road volgens Inter-Sprint voor een comfortabele rijervaring en een stabiele handling: “En, zeker voor het segment, een verrassend laag geluidsniveau terwijl de off-road prestaties sterk verbeterd zijn.” De opbouw, de rubbersamenstelling en het profiel van de band zijn volledig opnieuw ontworpen en ontwikkeld volgens de General Tire 3RD Technologie. Door toepassing van deze technologie is de band naar eigen zeggen de ideale mix is tussen off-road prestaties en betrouwbare on-road rijeigenschappen.

3 technologieën
3RD bestaat uit de ‘TracGen’ technologie, die de zelfreinigende eigenschappen van het profiel verhoogt, de ‘DuraGen’ technologie die in combinatie met de extra verstevigde koordlagen een hoge torsie in ruw terrein mogelijk maakt, en de ‘ComfortBalance’ technologie. Deze laatste combineert de tegenstrijdige eigenschappen voor rijcomfort op asfalt en een goede off-road grip.

General Tire distributeur Inter-Sprint Banden in Moerdijk zegt de Grabber AT3 binnenkort uit eigen voorraad te kunnen leveren, in eerste instantie in ruim 40 maten v(15 t/m 20 inch), en uiteindelijk in meer dan 60 maten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.