Overlander lanceert Ravaglioli schaarhefbrug voor zware voertuigen

Overlander lanceert Ravaglioli schaarhefbrug voor zware voertuigen

overlander-ravaglioli-schaarhefbrugEquipment leverancier Overlander BV in Zeewolde lanceert van Ravaglioli in de 800-serie een nieuw type schaarhefbrug voor groter bedrijfsauto’s en grondverzetmachines.

Vertikaal heffen
De schaarhefbruggen uit deze serie hebben een hefvermogen van 20 ton tot 35 ton en een maximale rijbaanlengte van 13 meter. De 800 serie van Ravaglioli kenmerkt zich door verticaal te heffen. Door de speciaal geconstrueerde hefpoten en voetplaten worden krachten optimaal weggeleid. Dwarsbalken, scharen en kolommen ontbreken waardoor een optimale toegankelijkheid van het te heffen voertuig. Tevens is als optie leverbaar bij de inbouwversies een beweegbare vloerafdekking waardoor de monteur ook via de zijkant onder het voertuig kan komen doordat de vloersparing volledig is afgedekt.

Eerste order
Overlander BV mocht als eerste leverancier ter wereld aan de fabrikant Ravaglioli de order overhandigen van een hefbrug uit deze 800 serie op de onlangs gehouden Automechanika in Frankfurt. De hefbrug zal worden geleverd aan Gebr. Weststrate BV in Goes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.