VDR Autobanden partner S&H Tyres voor Kumho in België

VDR Autobanden partner S&H Tyres voor Kumho in België

SH Tyres VDR AutobandenIn België gaat VDR Autobanden BVBA de verkoop en distributie verzorgen van het Koreaanse merk Kumho. Hiertoe heeft het bedrijf een partnerschap ondertekend met Benelux-importeur S&H Tyres.

Cultuur
S&H Tyres is na het verwerven van het Kumho importeurschap direct op zoek gegaan naar een passende partner voor België, aldus S&H eigenaar Siem Klapwijk: “Vanwege zijn eigen cultuur, vraagt de Belgische markt van oudsher om zijn eigen, specifieke aanpak. Dat betekende voor S&H dat wij direct op zoek zijn gegaan naar een passende partner. De keuze viel daarbij op VDR Banden. Eigenaar John van den Reek is een oude bekende van ons, die zijn sporen heeft verdiend in bandenland.”

Lassa banden
S&H gaat daarnaast VDR’s huismerk Lassa banden in Nederland op de markt brengen. Lassa wordt geproduceerd in Turkije door een joint venture van Bridgestone en het Turkse Sabanci. Klapwijk: “Vanwege VDR’s binding met Lassa, gaat het merkenportfolio van S&H nu uitgebreid worden met Lassa. Een keuze die niet ten koste gaat van Kumho, aangezien dit merk anders in de markt is gepositioneerd. Bovendien is dit weer eens een goed voorbeeld van partnership.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.