ATG lanceert Galaxy Yardmaster SDS voor vorkheftrucks

ATG lanceert Galaxy Yardmaster SDS voor vorkheftrucks

Alliance YardmasterAlliance Tire Group lanceert de nieuwe Yardmaster SDS (Severe Duty Solid), een lekbestendige band voor vorkheftrucks met een beduidend langere levensduur dan luchtbanden. Dit laat ATG weten.

Vorkheftrucks
De Galaxy Yardmaster SDS is ontwikkeld en ontworpen voor magazijnwerkzaamheden, laad- en losactiviteiten, werkvloer-, haven- en scheepswerfwerkzaamheden. De band is geschikt voor gladde betonoppervlakken die een maximale stabiliteit vereisen. Ook is hij geschikt voor beschadigde betonnen vloeren of verharde oppervlakken met metalen laadbruggen die een uitstekende grip vereisen, voor schurende geasfalteerde oppervlakken die lage slijtage-eigenschappen eisen, of voor afgezette gangen in opslagplaatsen die veel van de zijwanden van de band vergen.

Geen lekken
De Yarmaster SDS sluit volgens ATG het risico op machineuitval door lekken vrijwel geheel uit. Het profiel zorgt voor een hoog zijwaarts laadvermogen, stabiliteit en grip. Het gladde en vlakke loopvlak zorgt voor een gelijkmatige slijtage op harde oppervlakken. Het grote industriële blokkenprofiel met verbeterde loopvlakversterking verhoogt de levensduur van het loopvlak en de grip. De sterke middenlijn stabiliseert de profielblokken onder extreme werkomstandigheden. De warmteontwikkeling wordt tot een minimum beperkt.

De Yardmaster SDS is een toevoeging aan het bandenassortiment voor kleine en middelgrote vorkheftrucks. De verschillende afmetingen zijn bedoeld voor vorkheftrucks van 1 tot 5,5 ton.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.