Camso koopt Eurowheel

Camso koopt Eurowheel

Camso, voorheen Camoplast Solideal, koopt Eurowheel en vergroot daarmee de productiecapaciteit voor wielen. Het bedrijf wil hiermee haar service activiteiten in Europa vergroten.

Producent wielen
Eurowheel in Herenthout (België) is sinds lange tijd producent van bandenpersen en wielen, en hulpstukken voor de OEM en vervangingsmarkt in Europa.
Door de toevoeging van de productiecapaciteit van Eurowheel versterkt Camso haar serviceaanbod voor industriebanden en vergroot de productiecapaciteit van wielen in Europa, zo stelt het bedrijf: “Vooral in België en Nederland, maar ook in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.”

Breder assortiment
“De aankoop van Eurowheel geeft Camso de mogelijkheid grotere aantallen en een breder assortiment wielen voor volrubber- en persbanden te produceren”, aldus Gregory Fossey, Camso’s Vice President, EMEA. “Als speler op de off-the-road markt, richt Camso zich op de vraag naar producten en services door afnemers in de OEM en vervangingsmarkt. Het gaat vooral om een behoefte aan kleinere series; waar andere firma’s niet in voorzien.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.