Nieuw: Michelin Pilot Power 3 MotoGP Ltd Edition

Nieuw: Michelin Pilot Power 3 MotoGP Ltd Edition

Michelin Pilot Power 3Ter gelegenheid van de MotoGP 2016 Frankrijk brengt Michelin per 1 juni 2016 de Pilot Power 3 MotoGP Ltd Edition op de markt. Hiermee wil de bandenfabrikant ook haar terugkeer op het hoogste niveau van de competitie vieren.

Bijzondere editie
Het is voor het eerst dat Michelin zo een bijzondere editie op de markt introduceert! De exclusieve banden zijn te herkennen aan een speciale markering op de zijwanden waarbij het logo van de band wordt gecombineerd met het logo van de MotoGP. Ze worden in een beperkt aantal exemplaren op de markt gebracht waardoor slechts 5.000 Europese motorrijders ervan kunnen profiteren.

Sportief gebruik
De nieuwe Michelin Pilot Power 3 MotoGP Ltd Edition is beschikbaar in de maat 120/70 ZR 17 (58W) voor de voorband en in 180/55 ZR 17 (73W) voor de achterband. De set is bedoeld voor sportief gebruik.

Michelin beschikt over een laboratorium voor het ontwikkelen van technologische oplossingen die later toegepast kunnen worden bij banden voor gebruik op de weg, op het circuit of beide.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.