Bernard van Walsem directeur Rema Tip Top

Bernard van Walsem directeur Rema Tip Top

Walsum Rema TiptopBernard van Walsem (51) is per 1 februari 2015 in dienst getreden als directeur van Rema Tip Top Nederland BV. Hij volgt Marco Aberson op.
Specialisatie
Van Walsems’ aanstelling sluit volgens Rupro Beheer aan op de ingezette specialisatie binnen haar bedrijven. Daarbij legt Rema Tip Top Nederland BV het zwaartepunt op tweewieler-, wielservice- en verbruiksmaterialen.
Uitbouwen
Door de groei afgelopen jaren binnen de Rupro-bedrijven is de behoefte ontstaan om de inkoopprocessen en marketingmogelijkheden verder te optimaliseren en uit te bouwen. In zijn tweede functie – Director Procurement & Marketing – zal Van Walsem binnen de holding  Rupro Beheer hier invulling aan geven. Onder meer trainingen, bestelgemak, webshopoplossingen en uitbreiding van het assortiment moeten de klanten de gelegenheid bieden en helpen zich verder te professionaliseren.
In de aftermarket heeft Van Walsem tientallen jaren werkervaring opgebouwd op het gebied van sales, productmanagement en marketing. Hij bekleedde managementfuncties bij Brezan, Shared Parts Services, Intertruck Benelux en – als meest recente – Halfords.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.