Sluiting dreigt voor 21 Duitse First Stop vestigingen

Sluiting dreigt voor 21 Duitse First Stop vestigingen

21 First Stop vestigingen in Duitsland zullen eind dit jaar waarschijnlijk worden verkocht of gesloten. Dit schrijft Neue Reifenzeitung.
Bridgestone netwerk
Aanleiding is volgens het Duitse bandenvakblad dat First Stop vanwege problemen op de Duitse markt een reorganisatie respectievelijk een consolidatieproces in gang gaat zetten. In het ergste geval zou dit eind dit jaar kunnen leiden tot de sluiting van 21 vestigingen, een derde van de in totaal 64 filialen in Duitsland. Vorig jaar zijn er al vijf van de 69 vestigingen van het Bridgestone netwerk gesloten.
Nog niet concreet
Volgens Neue Reifenzeitung zijn de exacte plannen nog niet concreet en is het ook nog niet duidelijk welke 21 van de 64 vestigingen worden gesloten.
Het First Stop netwerk is in 1994 gestart met 2 servicecenters in Groot-Brittannie. In de twee decennia daarna groeide het netwerk uit tot een pan Europees verkoopnetwerk met bijna 2.000 vestigingen in 25 landen.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. fabrikanten moeten zich beperken tot het ontwikkelen en maken van banden, zich zeker niet bemoeien met de eind retail!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.