Inter-Sprint Banden lanceert nieuwe website

Inter-Sprint Banden lanceert nieuwe website

Inter-Sprint Banden heeft haar website vernieuwd.
Op de nieuwe website worden naast een algemene omschrijving van de bedrijfsactiviteiten ook de overige serviceafdelingen uitgebreid belicht. Hierdoor krijgt de bezoeker een goed beeld van alle door Inter-Sprint te leveren diensten en wordt het duidelijk dat de dienstverlening veel verder gaat dan alleen het leveren van banden. Van alle te leveren banden zijn van alle maten ook profielafbeeldingen te zien. Uiteraard ontbreekt het bandenlabel niet.
Speciaal voor de klanten is er een Media Center ontwikkelt. Hier zijn van alle A-merken, Privat labels en Exclusieve brands afbeeldingen op hoge resolutie te downloaden. Deze zijn vrij en kosteloos te gebruiken voor alle PR-activiteiten. Daarnaast zijn er van veel merken digitale productbrochures te downloaden en vrij te gebruiken.
Met de vernieuwde website in combinatie met het online bestellen via de moderne e-commerce omgeving biedt Inter-Sprint haar klanten nu ook digitaal een ongekend totaalpakket van producten, productinformatie en commerciële ondersteuning.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.