Remmo Niezen wint NL Drift Series Open DC

Remmo Niezen wint NL Drift Series Open DC

Het weekend van 30 Juni en 1 juli stond in het teken van de tweede ronde van de NL Drift Series OPEN DC. Dit meldt Falken Nederland. De locatie was het parkeerterrein bij het Kyocera stadion, thuishaven van ADO Den Haag. Het weekend was, met een bezoekersaantal van 8.500 mensen, goed bezocht.
Dirk-Jan Verhoef en Tim Coronel bouwen met de Stichting NL Drift Series OPEN DC aan een professionelere scene voor de driftsport. Het weekend bij het Kyocera Stadion was tevens de allereerste keer dat het kampioenschap volledig zelfstandig een evenement heeft neergezet. Alle bezoekers kwamen puur voor de driftsport. “We hebben dit weekend een supergeslaagd evenement gehad”, aldus Verhoef. “ Op deze manier hebben wij driftend Nederland weer eens goed op de kaart kunnen zetten. Ik denk dat we met dit evenement hebben laten zien dat er heel veel potentie zit in het Nederlands Kampioenschap Driften.”
Naast het vrij-driften en de drifttaxi, was het hoogtepunt natuurlijk de tweede ronde in het kampioenschap van 2012. Maar liefst 27 rijders wisten zich te kwalificeren voor de driftbattles. De finale werd gewonnen door Remmo Niezen. Hij won de eerste officiële NL Drift Series / Kyocera Stadion bokaal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.