LeasePlan klaar voor bandenlabel

LeasePlan klaar voor bandenlabel

LeasePlan Corporation NV heeft in een verklaring aangekondigd klaar te zijn voor het EU Bandenlabel. De wagenparkbeheerder zegt nu al te kunnen voldoen aan de nieuwe wetgeving over het bandenlabel.
LeasePlan zegt als wagenparkbeheerder de doelstelling van het bandenlabel te onderschrijven en de eindgebruikers duidelijke en onafhankelijke informatie over banden te bieden. Maar men geeft wel aan als leidende wagenparkbeheerder in dialoog te blijven met ’s wereld grootste bandenproducenten, aldus Wolfgang E. Reinhold, Senior Vice President Car Remarketing and Operations bij LeasePlan: “Leaseplan wil hiervoor met hen blijven samenwerken om zeker te zijn dat haar klanten complete informatie over dit onderwerp ontvangen en hoogwaardige producten, zodat wordt voldaan aan alle EU richtlijnen.”
Volgens Reinhold neemt Leaseplan zijn verantwoordelijkheid in duurzaamheid en veiligheid zeer serieus: “We werken met globale leidende bandenproducenten om te komen tot een maximale brandstof efficientie en veiligheid voor onze klanten.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.