Vaco discussieert over mogelijke sector webwinkels

Vaco discussieert over mogelijke sector webwinkels

Binnen Vaco is er een discussie ontstaan over de toekomst van webwinkels binnen de vereniging. “We kijken of en hoe we de webwinkels in de bandenbranche een plaats kunnen geven binnen de vereniging”, aldus Branchemaneger Edwnin Brinksma.
Volgens Brinksma gaat de discussie vooral over de consumentenwebsites. “Hierbij wordt veelal gewerkt met de verkoop van banden via het internet. De montage wordt dan verzorgd bij aangesloten montagepunten. Vraag is dan hoe het zit met de kwaliteit van de montage, de kwaliteit van de geboden diensten en producten door de webwinkels. Je kunt je afvragen of de consument de goede banden geleverd krijgt en of deze banden echt bij zijn behoeften passen. Ook is de vraag of deze montage deugdelijk is.”
Het idee voor een mogelijke webshop sectie werd geopperd tijdens een Ronde Tafel gesprek. “Webwinkels zijn meer een meer in opkomst: We moeten onze ogen en oren open houden wat er om ons heen gebeurt en of we daar een invulling aan kunnen geven.” De vraag is of Vaco daar een aparte sectie voor moet oprichten, de webwinkels kan onderbrengen in een bestaande sectie of moet besluiten er niets mee te doen. “Hierover worden nu gesprekken gevoerd binnen de vereniging, waarbij het vooral gaat om hoe we de kwaliteit kunnen  waarborgen.”

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. afhaal chinees

    Of de Vaco opheffen!, met internet weet je al gauw of je een betrouwbare bandenleverancier hebt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.